Andreea Bălan, mesaj dur pentru Keo

Anca Bratu, 26 mai 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
andreea-balan-mesaj-dur-pentru-keo-40502-1.jpg

Andreea Bălan suferă încă foarte mult după ce s-a despărţit de Keo. Cântăreaţa s-a întâlnit, chiar dacă, la distanţă, cu fostul ei iubit, la un concert care a avut loc la Călăraşi.

Andreea, pe scenă, Keo, în juriu, la Festivalul "Flori de mai". Aşa s-au "întâlnit" cei doi chiar vineri. Ştiind că omul cu care s-a iubit aproape 9 ani este în sală, Andreea a susţinut un recital şi a cântat piesa "Decor", o piesă cu versuri dureroase, care parcă spunea întreaga poveste a fostei ei relaţii şi a despărţirii.

La final, Andreea nu a ratat ocazia să îl înţepe pe Keo.

"Dragii mei, vă mulţumim din suflet. A fost o melodie inspirată din viaţa mea. Vă mulţumesc din suflet că sunteţi alături de mine, în această perioadă foarte grea pentru mine", a spus Andreea Bălan, făcând referire la recenta despărţire de Keo.
Fostul ei iubit, aflat în juriu, a privit fără vreo grimasă reprezentaţia Andreei şi a ascultat mesajul care îl viza în mod direct.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:12
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou