Andreea Bănică lucrează la cel de-al doilea copil

Anca Bratu, 4 august 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
andreea-banica-lucreaza-la-cel-de-al-doilea-copil-42264-1.jpg

Cântăreaţa Andreea Bănică şi soţul ei, Lucian Mitrea, nu-i ies din cuvânt fiicei lor, Sofia. Cum micuţa de cinci ani le-a "comandat" o surioară, ei s-au şi pus pe treabă.

Au trecut cinci ani de când Andreea Bănică şi Lucian Mitrea au intrat în rândul părinţilor marca VIP. Acum, fiica lor, Sofia, îşi doreşte o parteneră de joacă, o soră căreia să-i dea toate jucăriile şi rochiţele ei.

"În momentul în care Lucian mi-a zis «vreau să facem un copil», am renunţat la contraceptive şi în prima lună eram însărcinată. Acum am făcut-o din nou şi am zis «ce o vrea Dumnezeu». Dacă o dori ca noi să mai avem un copil, El va aranja lucrurile, e un destin pentru fiecare", a mărturisit Andreea într-un interviu apărut în cel mai recent număr al revistei VIVA!.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
12:14
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou