Andreea Ibacka s-a decis!

Anca Bratu, 30 mai 2014, Ora 11:07

  • print
  • |
andreea-ibacka-s-a-decis-40614-1.jpg

Căsătoriţi de trei ani, Andreea și Cabral Ibacka, recunosc că se ceartă des şi pe teme variate, iar în urmă cu foarte puţin timp s-a pus şi problema divorţului.

Andreea Ibacka a luat imediat atitudine şi, sătulă că simpaticul prezentator ia proporţii pe zi ce trece, a pus piciorul în prag. "Cabral este la regim, căci s-a îngrăşat destul de tare în ultima perioadă. Nu mănâncă chiar trei frunze de salată, însă evită prăjelile şi mâncărurile foarte grase. Ba chiar şi dulciurile, sau mai ales dulciurile. I-am spus că a luat proporţii şi că ar fi cazul să slăbească, altfel îl părăsesc. Deci a fost alegerea lui să intre la dietă. A luat atitudine", a declarat Andreea Ibacka, pentru CANCAN.ro, uşor amuzată de situaţie.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
11:33
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou