Andreea Mantea a devenit mămică

Ziarul Atac, 27 mai 2015, Ora 11:09

  • print
  • |
andreea-mantea-a-devenit-mamica-46531-1.jpg

Andreea Mantea este în culmea fericirii. Miercuri dimineața, bruneta a devenit pentru prima oară mămică, aducând pe lume un băiețel perfect sănătos.

Ziua cea mare a venit pentru Andreea Mantea! La 28 de ani, bruneta a nascut un baietel care va primi numele de David. Potrivit cancan.ro, miercuri dimineata, Mantea s-a prezentat pentru operatia de cezariana, programata la o clinica privata din Bucuresti.

Intervenția chirurgicală a fost încununtă de succes, atât mama, cât și bebelușul aflându-se în afara oricărui pericol.

Marele absent de la acest moment emoţionant a fost Cristi Mitrea, tatăl copilului, căci el şi Andreea s-au despărţit înainte ca vedeta să afle de sarcină.

Idila dintre Andreea Mantea și Cristian Mitrea s-a înfiripat în timpul filmărilor pentru show-ul "Burlăciţa". Andreea îşi căuta iubit, iar Cristi era unul dintre concurenţi. S-au plăcut, s-au combinat, dar povestea lor nu a durat. S-a zvonit că el ar fi fost violent, dar "Burlăciţa" a negat vehement. Fiecare a declarat că nu mai vrea să audă de celălalt şi punct. La scurt timp după despărţire, Andreea a aflat că poartă în pântece copilul lui Cristi, dar asta nu a schimbat cu nimic decizia celor doi foşti iubiţi. Luptătorul vrea să îşi vadă de viaţa lui, iar Andreea să îşi crească singură copilul. Şi aşa a rămas până acum.
Cu toate acestea, în ultima perioadă, Andreea a avut alături un bărbat care să o ajute. Pe Ştefan Stan, fostul ei iubit, cel alături de care a fost la un pas de a ajunge la Starea Civilă, însă nunta lor a fost anulată pe ultima sută de metri. 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
21:56
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou