Best Dental

Andreea Mantea a devenit mămică

Ziarul Atac, 27 mai 2015, Ora 11:09

  • print
  • |
andreea-mantea-a-devenit-mamica-46531-1.jpg

Andreea Mantea este în culmea fericirii. Miercuri dimineața, bruneta a devenit pentru prima oară mămică, aducând pe lume un băiețel perfect sănătos.

Ziua cea mare a venit pentru Andreea Mantea! La 28 de ani, bruneta a nascut un baietel care va primi numele de David. Potrivit cancan.ro, miercuri dimineata, Mantea s-a prezentat pentru operatia de cezariana, programata la o clinica privata din Bucuresti.

Intervenția chirurgicală a fost încununtă de succes, atât mama, cât și bebelușul aflându-se în afara oricărui pericol.

Marele absent de la acest moment emoţionant a fost Cristi Mitrea, tatăl copilului, căci el şi Andreea s-au despărţit înainte ca vedeta să afle de sarcină.

Idila dintre Andreea Mantea și Cristian Mitrea s-a înfiripat în timpul filmărilor pentru show-ul "Burlăciţa". Andreea îşi căuta iubit, iar Cristi era unul dintre concurenţi. S-au plăcut, s-au combinat, dar povestea lor nu a durat. S-a zvonit că el ar fi fost violent, dar "Burlăciţa" a negat vehement. Fiecare a declarat că nu mai vrea să audă de celălalt şi punct. La scurt timp după despărţire, Andreea a aflat că poartă în pântece copilul lui Cristi, dar asta nu a schimbat cu nimic decizia celor doi foşti iubiţi. Luptătorul vrea să îşi vadă de viaţa lui, iar Andreea să îşi crească singură copilul. Şi aşa a rămas până acum.
Cu toate acestea, în ultima perioadă, Andreea a avut alături un bărbat care să o ajute. Pe Ştefan Stan, fostul ei iubit, cel alături de care a fost la un pas de a ajunge la Starea Civilă, însă nunta lor a fost anulată pe ultima sută de metri. 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
17:04