ANDREEA MARIN, anunţul care face ravagii

Dan Alexandru, 8 mai 2014, Ora 11:14

  • print
  • |
andreea-marin-anuntul-care-face-ravagii-40018-1.jpg

Andreea Marin este implicată trup şi suflet în campania pe care o desfăşoară de câţiva ani buni, "Preţuieşte viaţa". Astfel se face că, fiecare realizare a celor care participă la întâlnirile cu ea este menţionată de "Zână" pe pagina ei de Facebook.

La fel s-a întâmplat şi cu o mămică în devenire, care aşteaptă primul copil cu sufletul la gură şi care, a devenit astfel vedetă pe contul de socializare al "Zânei". Într-o postare a Andreei cu titlul "Mămică în curând", care a făcut senzaţie în rândul prietenilor virtuali ai vedei, doamna Ozturk o prezintă cu multă bucurie şi emoţie pe prietena ei însărcinată, care va naşte luna viitoare.

"Graviduţa noastră ce va deveni pentru prima dată mămică peste o lună de zile a primit daruri (...) Inedit a fost că în seara aceasta şi la toate evenimentele din Caravana Preţuieşte Viaţa vom avea la dispoziţie apa cea mai pură, creată special pentru bebeluşi. Ce seară frumoasă", a scris "Zâna" pe Facebook.
Andreea Marin îşi mai doreşte un copil. Vedeta declara la sfârşitul lunii noiembrie că se gândeşte să devină din nou mamă. A făcut deja primul pas pentru asta, după ce s-a căsătorit cu iubitul turc, Tuncay. Aşa că nu este exclus ca evenimentul important să aibă loc chiar anul acesta.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
18:43
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou