Andreea Marin vrea să-l facă tată pe Tuncay

Anca Bratu, 7 iulie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
andreea-marin-vrea-sa-l-faca-tata-pe-tuncay-41562-1.jpg

Deşi are aproape 40 de ani, Andreea Marin îşi doreşte din răsputeri să îi dăruiască un copil soţului său, Tuncay. " Zâna" este dispusă să îşi sacrifice pentru o perioadă silueta remodelată de curând, ba chiar şi cariera, numai pentru a deveni mamă din nou.

În urmă cu un an şi jumătate, Andreea Marin a anunţat că divorţează de Ştefan Bănica Jr, după opt ani de căsnicie. Atunci, toate apariţiile "Zânei" erau extrem de triste şi nimic nu părea că o mai poate face să zâmbească. Timpul a trecut, însă, iar prezentatoarea TV este astăzi un om fericit. Ba, mai mult, Andreea s-a recăsătorit cu un bărbat cu opt ani mai tânăr decât ea, turcul Tuncay, lângă care parcă a întinerit.
Fosta soţie a lui Ştefan Bănica Jr este atât de fericită cu actualul său partener de viaţă, încât este dispusă să îi dăruiască acestuia şi un copil. Deşi la sfârşitul anului împlineşte 40 de ani, Andreea Marin se simte pregătită să susţină o sarcină, ba chiar se vede schimbând scutece şi legănând un bebeluş.

Îşi doreşte încă un copil!

În ultimele luni, Andreea a slăbit mai mult de zece kilograme, însă ea este dispusă să îşi sacrifice silueta pentru a-l face tătic pe soţul său: " Bineînţeles că îmi mai doresc un copil. Aştept din moment în moment să aflu că s-a întâmplat minunea. Bineînţeles că nu sunt speriată de idee. Din contră, m-aş simţi binecuvântată să mai aduc un suflet pe lume. Violetă s-ar bucura enorm să mai aibă un frăţior sau o surioară. Nu mă simt prea în vârstă să fac un copil, din contră. Mă simt mai pregătită că niciodată. Totul ţine acum doar de Dumnezeu. Numai EL ştie când se va întâmpla acest lucru", a declarat Andreea Marin.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
09:17
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou