Andreea Tonciu, cadou de zeci de mii de euro de la părinţi!

Anca Bratu, 28 iulie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
andreea-tonciu-cadou-de-zeci-de-mii-de-euro-de-la-parinti-42070-1.jpg

Andreea Tonciu este în culmea fericirii, după ce şi-a convins părinţii să-i schimbe maşina cu un bolid de lux, în valoare de câteva zeci de mii de euro.

Andreea Tonciu este mai fericită ca niciodată, după ce părinţii ei i-au făcut cadou un autoturism de lux în valoare de cţteva zeci de mii de euro.Încântată peste măsură, bruneta s-a fotografiat cu darul primit de la părinţi, iar imaginile le-a postat pe internet, lăudându-se cât de fericită este şi mulţumindu-le acestora pentru dărnicie.


"Părinţii mei sunt foarte darnici!!! Mulţumesc!!! Vă iubesc!", este mesajul care însoţeşte imaginile postate de aceasta.
Se pare însă că bucuria Andreei a stârnit invidii în rândul admiratorilor, care s-au grăbit să găsească imediat ceva de comentat: "Maşinile se văd, conturile mai puțin, sau ratele la bancă".


Sursa: spynews.ro

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
01:08
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou