Angelia Jolie și Brad Pitt vor să mai înfieze un copil

Mălina Andrei, 20 aprilie 2015, Ora 09:53

  • print
  • |
angelia-jolie-i-brad-pitt-vor-sa-mai-infieze-un-copil-46333-1.jpg

Angelina Jolie şi Brad Pitt vor să înfieze un copil sirian.

Cuplul are deja şase copii, naturali pe gemenii de şase ani, Knox şi Vivienne, Shiloh, opt ani, iar adoptaţi pe Maddox, 13 ani, Zahara, 10 ani, şi Pax, 11 ani.

Ei speră să reuşească până la sfârşitul acestei veri. Luna trecută, Angelina a dezvăluit că nu mai poate avea copii biologici, pentru că a fost nevoită să facă o operaţie de extirpare a ovarelor.

„A fost emoţionată până la lacrimi de situaţia tinerilor orfani din conflictul sirian. Acum că a scăpat de problemele de sănătate, ea şi Brad cred că este timpul să adopte un alt ofan de aici, mai precis o fetiţă. Le-ar plăcea să reuşească asta înainte de sfârşitul verii, pentru că deşi sunt amândoi ocupaţi, au programele uşoare pentru 2015", a declarat o sursă. 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
09:41
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou