Angelina Jolie se pregătește de o nouă intervenție medicală

Anca Bratu, 1 iunie 2014, Ora 18:19

  • print
  • |
angelina-jolie-se-pregate-te-de-o-noua-interventie-medicala-40683-1.jpg


Cea mai frumoasă femeie din lume se luptă cu una dintre cele mai crunte boli. Angelina Jolie a slăbit extrem de mult și se pregătește de o nouă operaţie.

Una dintre cele mai mari temeri ale actriţei a fost frica de a nu muri din cauza cancerului, boală ce i-a răpit şi mama, la vârsta de doar 57 de ani. După mai multe investigaţii, Angelina a descoperit că este purtătoarea unei gene ereditare, care i-ar putea mări şansele de a dezvolta cancerul. Gena BRCA1 nu provoacă doar cancer mamar, ci este şi cauza apariţiei cancerului ovarian, conform surselor medicale care au studiat această problemă.

În urmă cu câteva luni, ea şi-a făcut o masectomie pentru a reduce şansele instalării bolii. Dispusă să renunţe la orice rămăşiţă a feminităţii sale, de teamă să nu se îmbolnăvească, Angelina Jolie a plănuit să îşi facă şi o histeroctomie, ceea ce împlică, îndepărtarea chirurgicală a ovarelor.

La ultima apariţie de pe covorul roşu, Angelina i-a uimit pe toţi prin silueta ei firavă şi corpul extrem de slăbit. Kilogramele pierdute au fost extrem de vizibile.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
03:40
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou