Bianca Drăgușanu și Victor Slav, din nou împreună

Anca Bratu, 29 iulie 2014, Ora 23:06

  • print
  • |
bianca-dragu-anu-i-victor-slav-din-nou-impreuna-42152-1.jpg

După o nuntă cu fast şi un divorţ controversat, Bianca Drăguşanu şi Victor Slav sunt din nou împreună.

Bianca Drăguşanu recunoaşte că între ea şi Victor Slav există o relaţie frumoasă în acest moment, însă nu ştie cum să o definească, aşa că preferă să trăiască momentul.

"Mi-aş da viaţa pentru el. Este un om minunat cu un suflet extraordinal. Este dificil să-ţi descriu stadiul relaţiei noastre, pentru că am mai făcut asta şi nu a fost bine. Prefer să trăiesc. Nu ştiu care este stadiul relaţiei dintre noi. Însă ţin foarte mult la el. Relatia noastra este evidentă", a declarat Bianca Drăguşanu, astăzi, la "Acces Direct", pe Antena1.
Mai mult decât atât, Biancăi i-a scăpat porumbelul. Aceasta susţine că nu este exclus să fie însărcinată cu Victor Slav.
"Nu, nu, nu ştiu. Este posibil. Victor mă alintă pe mine vulpiţă. Vreau să-i fac două vulpiţe. Vorbim foarte des despre copii. Doamne ajută să fiu însărcinată. Ne dorim amândoi foarte mult", a mai adăugat Bianca Drăguşanu.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
20:14
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou