Bianca Drăgușanu, declarație halucinantă

Anca Bratu, 5 mai 2014, Ora 13:24

  • print
  • |
bianca-dragusanu-declaratie-halucinanta-39905-1.jpg

Bianca Drăgușanu a ajuns la capătul puterilor. Recent întoarsă din Turcia, acolo unde s-a relaxat alături de Victor Slav, Bianca și-a postat pe contul de Facebook o declarație cel puțin hilară.

În cadrul unei emisiuni TV, vedeta a făcut o declarație surprinzătoare despre fostul ei soț, susținînd că a renunțat și oficial la el. Cu toate că își declară răspicat resentimentele pe care i le poartă lui Victor, în următoarea frază roșcata spune că "îl va regreta toată viața".

"Starea mea de spirit acum nu pot să o descriu. Dacă Victor mă invită acum undeva, nu mai merg. Eu, din punctul lui de vedere, am mai multe defecte decât calităţi. A fost una dintre greşelile vieţii mele, îmi pare rău că l-am cunoscut. În schimb, un om pe care am să-l regret toată viaţa este Victor. Pe Victor l-am iubit mult, mă lua cu tremurat când îl vedeam, aveam fluturi în stomac. Mi-a reproşat multe Victor în vacanţă. Nu mai poate fi o relaţie între noi. Eu oficial am renunţat la Victor", a declarat Bianca.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
05:18
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou