Bianca Drăguşanu şi Victor Slav, din nou împreună

Alberto Cristian, 20 aprilie 2014, Ora 10:15

  • print
  • |
bianca-dragusanu-si-victor-slav-din-nou-impreuna-39552-1.jpg

Nu vorbim însă de o împăcare, ci de un tango energic şi pasional pe ringul de dans, în Noaptea de Înviere, în cadrul unui show caritabil.

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav, împreună în Noaptea de Înviere Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au trecut peste neînţelegeri şi au dansat ca să împlinească o minune pentru nişte copii foarte talentaţi, dar fără posibilităţi materiale.

La finalul dansului, Victor, rezervat ca întotdeauna, nu a vrut să alimenteze zvonurile unei eventuale împăcări cu Bianca. Bianca a fost mult mai expresivă şi a vorbit, încă o dată, de iubirea pe care i-o poartă lui Victor, moment care l-a jenat vizibil pe fostul ei soţ.

"A fost un dans plin de pasiune, cam agresiv, o luptă şi cred că dragoste, eu cel puţin asta am simţit în acest dans", a declarat Bianca Drăguşanu.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
13:30
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou