Bogdan Stelea, cu gândul la Lili Sandu

Anca Bratu, 23 iunie 2014, Ora 14:31

  • print
  • |
bogdan-stelea-cu-gandul-la-lili-sandu-41234-1.jpg

Mirela şi Bogdan Stelea şi-au spus adio în urmă cu o lună, după şase ani de mariaj. Adevăratul motiv al despărţirii este relația extraconjugală pe care Stelea o are de mai bine de un an cu o tânără domnișoară, pe numele ei Laura Alistar.

Ceea ce atrage atenția este asemănarea izbitoare a noii iubite cu fosta logodnică a lui Bogdan, Lili Sandu. Surse din anturajul tinerei susţin că relaţia celor doi este destul de veche, ei fiind împreună de mai bine de un an.

Modul în care Mirela Stelea a aflat de amantlâcul soțului este unul de-a dreptul bizar:

"Mirela simţea de mult ca lucrurile nu mai merg cum trebuie, însă nu a încercat prea tare să le repare. Se distanţaseră, fiecare avea viaţa lui. La un moment dat, ea a mers să joace tenis pe un teren amenajat într-o zonă de lux a Capitalei. Când, ce să vezi? A dat acolo peste Bogdan, care era cu această fată. Momentul a fost de-a dreptul şocant, însă, Mirela, că o adevărată doamnă, a ştiut cum să reacţioneze. De acolo şi până divorţ a mai fost un singur păr. Acum, ea se simte foarte bine, este fericită. Nu o deranjează deloc că fostul ei soţ este cu altă femeie", a declarat un apropiat al Mirelei, pentru CANCAN.ro.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
01:49
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou