Borcea, cadou surprinzător pentru Valentina Pelinel de ziua femeii

Ziarul Atac, 9 martie 2016, Ora 15:12

  • print
  • |
borcea-cadou-surprinzator-pentru-valentina-pelinel-de-ziua-femeii-46714-1.jpg

Valentina Pelinel a avut parte de o supriză de proporții de ziua femeii. Cristian Borcea, desi este închis la Jilava a putut să îi facă o urare emoționantă și să îi ofere un buchet imens de flori.

Borcea pare mai îndrăgostit ca niciodată de frumosul manechin și, oricât de dificil i-ar fi în pușcarie, toate gândurile i se îndreaptă către ea.

Surse din preajma afaceristului sustin ca, si ieri, de 8 Martie, Borcea a facut gesturi impresionante pentru Pelinel. "Cristi este un tip galant si stie intotdeauna cum sa puncteze in fata reprezentantelor sexului frumos si mai ales in fata celor pe care le iubeste cu adevarat. Din acest motiv, de Ziua Femeii, el a vrut cu tot dinadinsul sa fie primul care ii ureaza "La Multi Ani" Valentinei si a sunat-o, la primele ore ale diminetii. Apoi, cu ajutorul unui prieten de nadejde, a comandat un buchet imens de flori, exact cele care ii plac ei, pe care i l-a trimis blondinei acasa, alaturi de cateva ganduri care sa ii ajunga la suflet", au dezvaluit apropiatii lui Cristi Borcea potrivit WOWbiz.ro.

 

 

EDITORIAL

Dacă Ciolacu va candida, oricine îl bate în turul doi

Dacă Ciolacu va candida, oricine îl bate în turul doi

Dacă Ciolacu va candida, oricine îl bate în turul doi  Liderul PSD, Marcel Ciolacu, e forțat să candideze la alegerile prezidențiale, însă   orice candidat îl va învinge în turul doi, asta pentru că românii se vor mobiliza anti-PSD. Comasarea alegerilor e vitală pentru PNL În ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
04:37
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou