Capăt de linie! Charlize Theron și Sean Penn s-au despărțit dupa un an și jumătate de relație

Ziarul Atac, 18 iunie 2015, Ora 14:05

  • print
  • |
capat-de-linie-charlize-theron-si-sean-penn-s-au-despartit-dupa-un-an-si-jumatate-de-relatie-46593-1.jpg

Actorii Sean Penn și Charlize Theron au rupt logodna și au pus capăt la peste doi ani de relație, relatează mass-media americane miercuri citate de AFP.

Sean Penn și Charlize Theron au fost văzuţi ultima dată împreună la Festivalul de la Cannes în mai, unde Charlize Theron și-a prezentat filmul "Mad Max". Potrivit publicației US Weekly, Charlize Theron, 39 de ani, este cea care a decis să pună capăt relației cu Sean Penn, 54 de ani, informează Agerpres.

Cei doi actori au împărtășit în 2004 unul din momentele cele mai prielnice din cariera lor când au primit Oscarul pentru cel mai bun rol principal, ea pentru filmul "Monster", iar el pentru "Mystic River". Sean Penn a primit a doua oară trofeul, în 2009, pentru rolul lui "Harvey Milk".

Nimic nu lăsa să se întrezărească această despărțire având în vedere că Charlize Theron declara în luna mai revistei britanice Elle: "În afară de faptul că este partenerul meu, este și bărbatul vieții mele".

Charlize Theron a filmat sub regia lui Sean Penn lung-metrajul "The Last Face", a cărui lansare este prevăzută anul acesta și în care joacă alături de actorul spaniol Javier Bardem.

 

 

EDITORIAL

Dacă Ciolacu va candida, oricine îl bate în turul doi

Dacă Ciolacu va candida, oricine îl bate în turul doi

Dacă Ciolacu va candida, oricine îl bate în turul doi  Liderul PSD, Marcel Ciolacu, e forțat să candideze la alegerile prezidențiale, însă   orice candidat îl va învinge în turul doi, asta pentru că românii se vor mobiliza anti-PSD. Comasarea alegerilor e vitală pentru PNL În ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:58
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou