Best Dental

Carla's Dreams pe ritmuri de manele. Un manelist îl copiază - VIDEO

Ziarul Atac, 9 martie 2016, Ora 14:26

  • print
  • |
carla-s-dreams-pe-ritmuri-de-manele-un-manelist-il-copiaza-video-46711-1.jpg

Carla's Dreams reprezintă pentru showbizz-ul românesc un model nou de artist, iar unii cântăreți au decis să se inspire de la el. Un producător muzical, specializat în colaborări cu maneliști, a lansat pe piață un fel de Carla's Dreams al manelelor, potrivit kankan.md.

Îi spune Robby's, își vopsește fața la fel ca interpretul moldovean, se îmbracă în hanorac și dansează aproape la fel ca artistul de la care s-a inspirat. Doar că, ce-l face diferit pe Robby's este faptul că acesta cântă manele.

"Dă-i drumu' la motoare" se numește primul său hit. Pe YouTube, clipul are deja peste 20 de mii de vizualizări, iar în comentarii mulți îl asociază pe cântăreț cu nimeni altul decât Carla's Dreams. "E văru' lui Carla's", "Îți ascunzi fața la fel ca el?", au scris câteva persoane.

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
15:19