Best Dental

Carla's Dreams pe ritmuri de manele. Un manelist îl copiază - VIDEO

Ziarul Atac, 9 martie 2016, Ora 14:26

  • print
  • |
carla-s-dreams-pe-ritmuri-de-manele-un-manelist-il-copiaza-video-46711-1.jpg

Carla's Dreams reprezintă pentru showbizz-ul românesc un model nou de artist, iar unii cântăreți au decis să se inspire de la el. Un producător muzical, specializat în colaborări cu maneliști, a lansat pe piață un fel de Carla's Dreams al manelelor, potrivit kankan.md.

Îi spune Robby's, își vopsește fața la fel ca interpretul moldovean, se îmbracă în hanorac și dansează aproape la fel ca artistul de la care s-a inspirat. Doar că, ce-l face diferit pe Robby's este faptul că acesta cântă manele.

"Dă-i drumu' la motoare" se numește primul său hit. Pe YouTube, clipul are deja peste 20 de mii de vizualizări, iar în comentarii mulți îl asociază pe cântăreț cu nimeni altul decât Carla's Dreams. "E văru' lui Carla's", "Îți ascunzi fața la fel ca el?", au scris câteva persoane.

 

EDITORIAL

Autoritățile iar au tras pe nas lupta anti-drog

Autoritățile iar au tras pe nas lupta anti-drog

  Săptămâna asta am stat din nou și am numărat nenorocirile. Ne-am uimit, ne-am întristat, am empatizat, ne-am îndurerat, am compătimit, ne-am indignat, ne-am revoltat (asta mai mult în sinea noastră) şi... cam atât. Autoritățile iar au tras pe nas lupta anti-drog. Din păcate, sunt absolut convins că şi ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
11:07
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou