Carmen Iohannis și-a luat designer

Mălina Andrei, 4 aprilie 2015, Ora 08:56

  • print
  • |
carmen-iohannis-si-a-luat-designer-46226-1.jpg

Designerul Alexandru Ciucu a fost ales de soția șefului statului, Carmen Iohannis, pentru a-i realiza ţinutele pe care urmează să le poarte la evenimentele oficiale. Faptul a fost confirmat pe pagina de Facebook a creatorului, informează TurnulSfatului.ro.

"A fost o mare onoare pentru mine să pot crea costumul pe care Prima Doamnă a Romaniei l-a purtat la întâlnirea oficială pe care familia prezidenţială a avut o cu preşedintele Turciei. De azi înainte mă voi ocupa personal de toate ţinutele oficiale de care doamna Iohannis va avea nevoie în calitate de Primă Doamnă. Mă bucură această colaborare, cu atîât mai mult cu cât în lumea politică, domnia sa are din ce în ce mai mult, imaginea unei Jackie Kennedy a zilelor noastre", a scris pe pagina de Facebook, noul designer al Primei Doamne, Alexandru Ciucu.

Alexandru Ciucu s-a lansat în lumea modei ca designer de costume masculine. În 1997, după ani de "ucenicie", acesta deschide alături de tatăl său -Alexandru Ciucu Sr , primul magazin "SAMRIC", iar în 1999 primul magazin "TATA&fiul". În același an este lansată prima colecție de costume sub acest brand în cadrul unei prezentări personale de modă. În perioada 2000 - 2005 sunt inaugurate mai multe magazine TATA&fiul și SAMRIC, atât în București cât și în provincie - Iași și Brașov.

În anul 2006, designerul înființează un atelier de creație vestimentară intitulat Atelier de Înaltă Croitorie din România, creațiile acestuia fiind ulterior expuse la târguri și expoziții de profil din România, alte țări din Europa. Anul 2009 este marcat de începutul colaborării Atelierului cu Casa Regală a României. Având inițial statutul de partener, după un an de probă - în 2010, firma devine Furnizorul Oficial al Casei Regale pentru o perioadă de trei ani. Acest titlu i-a fost reînnoit în 2013. Sursă foto: Facebook Alexandru Ciucu

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
17:12
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou