Cât valorează moartea lui Paul Walker

Anca Bratu, 26 mai 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
cat-valoreaza-moartea-lui-paul-walker-40503-1.jpg

Studiourile Universal câştigă bani şi după moartea lui Paul Walker!

Moartea lui Paul Walker are în continuare ecouri în presa din SUA, care scrie că producătorii Fast & Furious au cerut 50 de milioane de dolari companiei la care actorul avea asigurare de viaţă.

Cu această sumă, producătorii vor să termine partea a şaptea a filmului, aflată în plină producţie în momentul decesului lui Walker.
Studiourile Universal cheluie 200 de milioane de dolari ca să-l reconstituie pe Paul Walker pe calculator şi se vor folosi şi de ajutorul fratelui acestuia în acest proces.

În această perioadă, Universal negociază suma de bani de pe urma asigurării de viaţă a lui Walker cu compania Fireman's Fund iar Hollywood Reporter scrie că producătorii nu vor ceda pentru o sumă mai mică de 50 de milioane de dolari.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
00:28
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou