Ce "titlu" rușinos i-au pus arabii lui Ronaldo, iubitei sale! Georgina Rodriguez este umilită în Arabia Saudită

Mirela Ene, 10 ianuarie 2023, Ora 17:08

  • print
  • |
ce-titlu-ru-inos-i-au-pus-arabii-lui-ronaldo-iubitei-sale-georgina-rodriguez-este-umilita-in-arabia-saudita-47266-1.jpeg

Georgina Rodriguez, partenera de viață a fotbalistului Cristiano Ronaldo, are, mai nou, parte de câteva probleme. La scurt timp după ce Ronaldo a semnat cu echipa din Arabia Saudită, iubita fotbalistului a fost umilită. Legile Arabiei Saudite spun că o femeie și un bărbat, care nu sunt căsătoriți, nu pot locui împreună. În acest caz, a fost găsită o altă alternativă. Georginei i-a fost atribuită o titulatură rușinoasă, pentru a putea locui cu starul argentinian, scrie cancan.ro.

Cristiano Ronaldo (37 de ani) și Georgina Rodriguez (28 de ani) au fost nevoiți să se supună unor reguli stricte, din momentul în care au ajuns în Arabia Saudită. Ronaldo a semnat cu Al-Nassr, iar din acest motiv, viața lor s-a schimbat radical și, cu siguranță, vor exista și alte schimbări pe parcurs. Pentru că cei doi nu sunt căsătoriți în mod oficial, Georgina va trebui să se supună legilor și să înceapă un alt stil de viață. Prima schimbare drastică a făcut-o: fotomodelul va trebui să se obișnuiască să poarte un alt titlu.

Astfel, Georgina Rodriguez a fost numită Malek Yamin, adică servitoare, o femeie care se ocupă de curățenia din casă. Toate astea pentru ca focoasa brunetă să poată locui alături de iubitul ei, în aceeași casă.

„Deși legile regatului încă interzic coabitarea fără certificat de căsătorie, autoritățile au început recent să închidă ochii și să nu mai acuze pe nimeni. Însă aceste legi sunt folosite, totuși, atunci când există o problemă sau o infracțiune...Astăzi, autoritățile saudite nu mai intervin în această problemă - în cazul străinilor - chiar dacă legea interzice coabitarea fără mariaj", au susținut câțiva avocați din spațiul arab, relatează ProSport.

Mesajul Georginei dpă ce Ronaldo a semnat cu Al-Nassr

Iubita lui Cristiano Ronaldo a postat o fotografie, în care a citat un verset din Biblie.

„Căci Dumnezeu nu ne-a dat un duh de frică, ci de putere, de dragoste și de chibzuință.' 2T 1:7", a scris Georgina Rodriguez, pe Instagram.

Suma reală pe care o va primi Ronaldo din Arabia Saudită

Ronaldo a semnat un contract valabil până în 2025 cu gruparea din Riad, dar înțelegerea va fi una extinsă până în 2030: atacantul portughez are rolul de a promova candidatura Arabiei Saudite pentru organizarea CM de fotbal din 2030. 

Conform sursei apropiate de clubul Al-Nassr (și citată de AFP), Cristiano Ronaldo va încasa peste 400 de milioane de euro pe durata contractului care-l leagă de Arabia Saudită.

Din înțelegerea cu Al-Nassr, Cristiano va primi 200 de milioane de euro, iar restul până la 400 de milioane va fi completat pentru susținerea candidaturii Arabiei Saudite la organizarea CM din 2030.

Ronaldo va fi ambasador al țării în care s-a transferat recent, iar Arabia Saudită speră să dea marea lovitură și să organizeze turneul final mondial de peste șapte ani alături de Egipt și Grecia (candidatură comună).

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
09:30
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou