Cine este tatăl copilului Alinei Pușcaș

Mălina Andrei, 15 aprilie 2015, Ora 16:08

  • print
  • |
cine-este-tatal-copilului-alinei-puscas-46299-1.jpg

Alina Puşcaş a rămas însărcinată cu un medic stomatolog în vârstă de 40 de ani.

Alina Pușcas se pregătește să devină mamă. Cu cine? Cu nimeni altul decat cel mai cunoscut medic stomatolog din România, doctorul Mihai Stoenescu. Cei doi ar avea o relație de la finele anului trecut, scrie cancan.ro.

Bomba a fost lansată ieri de revista "Spy", care a dezvăluit identitatea bărbatului ce o va face mămică anul acesta pe frumoasa brunetă. Potrivit publicaţiei amintite, este vorba despre Mihai Stoenescu (41 de ani), un medic implantolog renumit, cu o situaţie financiară deloc de neglijat şi iubitor de frumos, din moment ce a bifat relaţii cu câteva manechine de pe la noi.

Totuşi, doctorul nu recunoaşte relaţia cu Puşcaş. Stoenescu a confirmat că o cunoaşte pe Alina Puşcaş, dar a negat, cu umor, că i-ar fi făcut şi un copil. „O cunosc pe Alina, avem prieteni comuni, facem parte din acelaşi anturaj şi nimic mai mult. Nu sunt tatăl copilului, eu doar i-pam pus un implant", a declarat, grăbit, medicul stomatolog Mihai Stoenescu, scrie Click!.

La fel de grăbită în declaraţii a fost şi Alina Puşcaş: „Nu comentez nimic. Sunaţi la PR, vă rog!" Nici prin PR însă bruneta nu a dorit să comenteze. Revista „Spy" susţine că medicul i-ar fi cerut Alinei un test de paternitate, pentru a fi sigur că e copilul lui.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
04:29
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou