Cristian Boureanu are interzis la divorţ

Ziarul Atac, 16 iunie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
cristian-boureanu-are-interzis-la-divort-41024-1.jpg

Valentina Pelinel şi politicianul nu pot divorţa, deoarece Judecătoria Sectorului 6 a respins iar dosarul.


Nu-i e deloc uşor să divorţeze de Valentina Pelinel! Cristian Boureanu a primit o lovitură grea din partea judecătorilor. Aceştia i-au respins, ieri, pentru a doua oară, cererea de divorţ. Politicianul nu se lasă şi săptămâna viitoare va depune din nou actele.


Nu au copii, dar pentru că a ales să se judece prin tribunale cu soţia lui, a întâmpinat până acum numai probleme. Cristian Boureanu (41 de ani) a decis în aprilie că e cazul să se despartă de cea care i-a fost alături timp de şapte ani.


A depus actele de divorţ înainte de Paşte, însă, spre suprinderea lui, cererea i-a fost respinsă de magistratul care se ocupă de caz. Motivul? Nu a reuşit să ataşeze în termenul acordat un document, astfel că a solicitat reexaminarea cererii. Miercuri, a fost soluţionată, dar nici de data asta nu a fost cu noroc. Judecătoarea s-a opus ca dosarul să meargă mai departe.


"Avocata mea va merge săptămâna viitoare să depună din nou actele. Am să o iau de la capăt", ne-a declarat fostul deputat PDL. El a decis să-i spună adio Valentinei Pelinel (33 de ani), după ce au existat zvonuri că frumoasa blondină şi-ar fi făcut de cap cu Cristi Borcea, când se afla în SUA. În plus, fostul manechin a părăsit căminul conjugal cu şase luni înainte ca Boureanu să decidă că relaţia lor este de domeniul trecutului. Cei doi şi-au unit destinele în 2007 şi au avut o nuntă cu fast la Palatul Snagov.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:39
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou