Best Dental

Cu cine se iubește prințul Harry. Să fie adevărat?

Mălina Andrei, 23 februarie 2015, Ora 15:29

  • print
  • |
cu-cine-se-iubeste-printul-harry-sa-fie-adevarat-45713-1.jpg

Internetul a vuit câteva zile după ce au apărut o serie de zvonuri cum că prinţul Harry, veşnicul petrecăreţ din familia regală, ar avea o relaţie cu actriţa Emma Watson. Informația nu a fost confirmată de niciunul dintre aceștia până acum astfel că momentan totul rămâne o speculație.

Speculațiile au început în urma unui articol din Australian women's magazine Woman's Day , care a citat " o sursă " aproape de a asocia că spune ceva ce nici o persoană obișnuită ar spune vreodată cu voce tare.

După câteva zile în care această informaţie a făcut valuri în presa tabloidă, actriţa a pus capăt zvonurilor. Ea a scris pe contul său de Twitter, "Vă mai aduceţi aminte de acea mică discuţie pe care am avut-o în care v-am spus să nu credeţi tot ce se scrie în presă?".

Astfel ea a lăsat să se înţeleagă că informaţia este o fabulaţie a mass-media.

Deocamdată, prinţul Harry nu a făcut niciun comentariu pe marginea acestui subiect.

Emma Watson a fost desemnată la doar 19 ani, în 2010, cel mai bine plătită actriţă din ultima decadă şi a fost numită una dintre cele mai sexy femei din lume de revistele de specialitate, aşa că nu e de mirare că prinţul Harry, petrecăreţul Casei regale britanice, a pus ochii pe ea şi a început o relaţie cu aceasta, scrie libertatea.ro.

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
11:06