Cu cine se iubește prințul Harry. Să fie adevărat?

Mălina Andrei, 23 februarie 2015, Ora 15:29

  • print
  • |
cu-cine-se-iubeste-printul-harry-sa-fie-adevarat-45713-1.jpg

Internetul a vuit câteva zile după ce au apărut o serie de zvonuri cum că prinţul Harry, veşnicul petrecăreţ din familia regală, ar avea o relaţie cu actriţa Emma Watson. Informația nu a fost confirmată de niciunul dintre aceștia până acum astfel că momentan totul rămâne o speculație.

Speculațiile au început în urma unui articol din Australian women's magazine Woman's Day , care a citat " o sursă " aproape de a asocia că spune ceva ce nici o persoană obișnuită ar spune vreodată cu voce tare.

După câteva zile în care această informaţie a făcut valuri în presa tabloidă, actriţa a pus capăt zvonurilor. Ea a scris pe contul său de Twitter, "Vă mai aduceţi aminte de acea mică discuţie pe care am avut-o în care v-am spus să nu credeţi tot ce se scrie în presă?".

Astfel ea a lăsat să se înţeleagă că informaţia este o fabulaţie a mass-media.

Deocamdată, prinţul Harry nu a făcut niciun comentariu pe marginea acestui subiect.

Emma Watson a fost desemnată la doar 19 ani, în 2010, cel mai bine plătită actriţă din ultima decadă şi a fost numită una dintre cele mai sexy femei din lume de revistele de specialitate, aşa că nu e de mirare că prinţul Harry, petrecăreţul Casei regale britanice, a pus ochii pe ea şi a început o relaţie cu aceasta, scrie libertatea.ro.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:22
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou