Cum a depășit Sorana depresia divorțului

Anca Bratu, 10 iunie 2014, Ora 10:45

  • print
  • |
cum-a-depa-it-sorana-depresia-divortului-40893-1.jpg

În urmă cu puțin timp, Sorana uimea pe toată lumea cu veste divorțului de soțul ei, ofiţerul SRI Paul Moga. Înşelată cu o damă de companie, Sorana şi-a găsit şi ea consolarea în braţele unui coleg de trupă.

Sorana Mohamad şi Paul Moga au ajuns la divorţ după doi ani de căsnicie şi cinci de iubire, însă la nici trei săptămâni de când solista a făcut acest anunţ, iată că se afişează cu un nou bărbat. Este vorba despre chitaristul Mihai Aron (28 de ani), care cântă alături de Sorana în trupa The Mates.

Surse din anturajul vedetei au mărturisit că idila dintre ei ar fi început mult mai devreme, în urmă cu două luni, când se pare că solista se consola pentru căsnicia ratată în casa chitaristului situată la marginea Bucureştiului, dar şi în apartamentul acestuia din oraş.

Sorana a postat pe pagina personală de Facebook imagini din escapada de la Braşov. Aflaţi la petrecerea unui băieţel, din fotografii se vede clar că solista nu se dezlipeşte din braţele iubitului, acesta ţinând-o strâns, la piept. Cei doi petrec foarte mult timp împreună, având şi un paravan perfect: faptul că sunt colegi de trupă.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
05:16
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou