Daniela Gyorfi: ”M-aș bucura să am GEMENE!”

Anca Bratu, 3 noiembrie 2014, Ora 16:01

  • print
  • |
daniela-gyorfi-m-as-bucura-sa-am-gemene-44176-1.jpg

Binecunoscuta cântăreață este mămica unei fetițe adorabile, pe nume Maria. Vedeta a mărturisit că și-ar mai dori copii, ba chiar ar vrea gemene.

Daniela Gyorfi are o familie foarte frumoasă alături de partenerul său de viață, George Tal, și de drăgălașa lor fetiță, Maria. Cu toate acestea, cântăreața a mărturisit că și-ar mai dori moștenitori. Ba chiar ar vrea să aibă gemene.

"Mă bucur că Dumnezeu a vrut să am și eu o fetiță. Maria are cam tot ce își dorește. Acum, sincer, tot ce îi doresc e să fie sănătoasă. Să fie un copil educat și ascultător", a declarat vedeta.

"M-aș bucura să am gemene, să îl omorâm pe George. De când nu mai este mama, sunt destul de reticentă, de panicată... Dacă o să fie să mai fac un copil, ce o să fie, nu mai contează", a încheiat ea.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
17:21
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou