Designerul Lorena Sârbu a devenit mămică de gemeni cu ajutorul unei mame surogat

Ziarul Atac, 11 iunie 2015, Ora 14:23

  • print
  • |
designerul-lorena-sarbu-a-devenit-mamica-de-gemeni-cu-ajutorul-unei-mame-surogat-46577-1.jpg

Creatoarea de modă Lorena Sârbu, stabilită la Los Angeles de mulţi ani, este cea mai fericită femeie din lume. Mama surogat la care a apelat timişoreanca stabilită la Los Angeles a născut zilele trecute la o clinică de lux din Beverly Hills

Căsătorită cu un multimilionar, Lorena Sârbu e răsfăţată din toate punctele de vedere. Cum cariera în modă pare că-i merge brici, din ce în ce mai multe vedete de peste Ocean apărând îmbărcate în creaţiile ei, îi mai lipsea doar o fetiţă pentru ca viaţa ei să fie perfectă. Şi a primit în dar două bebeluşe perfect sănătoase care au venit pe lume joi. Potrivit libertatea.ro, Lorena a plătit o tânără de 25 de ani din SUA cu circa 50.000 de dolari pentru a purta în pântec două fetiţe.

Americanca le-a adus pe lume pe Ella Ivy şi pe Ava Eleonora Ann, iar creatoarea de modă imediat a postat pe pagina sa de socializare poze cu micuţele.

Lorena Sârbu a vrut să îşi împartă bucuria cu cât mai multă lume. A postat pe o reţea de socializare fotografii cu cele două copile. Iar mesajul care a însoţit fotografia este al unei mame copleşite de emoţie.

Ella Ivy şi Ava Eleonora Ann sunt încă foarte mici, dar perfect sănătoase. Stau in incubator, la unul dintre cele mai bine cotate spitale din Beverly Hills. Aici au venit pe lume, la capătul unei sarcini duse de o mamă surogat.

Deşi pentru români numele ei nu este încă foarte cunoscut, Lorena Sârbu este o prezenţă constantă pe covorul roşu. Nu în persoană, ci prin rochiile ei fabuloase.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
07:49
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou