Dramă în familia câştigătorului de la "Vocea României"!

Anca Bratu, 23 iunie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
drama-in-familia-castigatorului-de-la-vocea-romaniei-41202-1.jpg

În urmă cu câteva zile, câştigătorul marelui premiu de la "Vocea României", Mihai Chițu, a ajuns de urgență la spital cu fetița sa de numai cinci anișori, în urma unui accident aparent banal, produs în casă.

S-a lovit la cap şi şi-a pierdut cunoştinţa

Se pare că fetiţa alerga prin casă, iar joaca s-a transformat într-o adevărată tragedie. La un moment dat, în timp ce fugea s-a lovit atât de puternic, încât şi-a pierdut cunoştinţa. Surse din interiorul spitalului unde Riana a fost dusă de urgenţă şi unde a fost internată au declarat că Mihai şi soţia lui, Ioana, au fost alături de cea mică zi şi noapte pentru că Riana să fie tratată cât mai bine. Cântăreţul şi-a dorit discreţie maximă în jurul acestui subiect şi a încercat să ţină cât mai departe de ochii presei drama prin care trece în această perioadă.

Contacntat telefonic, Chițu a declarat totuşi că micuţa este în afara oricărui pericol şi se pare că acum necesită doar îngrijiri medicale la domiciliu.
"Ne-am speriat foarte tare pe moment, Rania este bine acum. Nu doresc să discut foarte mult pe acest subiect şi sunt convins că orice părinte înţelege exact prin ce am trecut în acele zile", a declarat Mihai Chițu.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
08:16
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou