Fiica lui William și Kate va purta numele de Charlotte Elizabeth Diana

Ziarul Atac, 5 mai 2015, Ora 10:07

  • print
  • |
fiica-lui-william-si-kate-va-purta-numele-de-charlotte-elizabeth-diana-46458-1.jpg

Charlotte Elizabeth Diana. Acesta este numele ales de ducele și ducesa de Cambridge pentru fiica lor nou-născută. Anunţul mult-aşteptat a venit la scurt timp după cele 103 salve de tun trase în onoarea prinţesei de Cambridge, iar numele a fost pe placul tuturor fanilor, dar și al familiei regale.

Nu de alta, dar amintesc de bunic, de străbunica regină, dar și de prințesa Diana, mama lui William. Charlotte a fost o variantă pe care s-a mizat mult iar casele de pariuri trebuie să plătească acum câștigătorilor peste un milion de lire sterline.

Ducesa de Cambridge, soţia prinţului William, a născut o fetiţă, sâmbătă, la maternitatea St. Mary din Londra, bebeluşul fiind al doilea copil al cuplului princiar şi al patrulea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii.

Bebeluşul s-a născut la ora locală 08.34 (10:34, ora României) şi a avut la naştere greutatea de 3,71 kilograme, potrivit unui anunţ publicat pe contul oficial de Twitter al Palatului Kensington.

Fanfara artileriei regale a interpretat o piesă din repertoriul lui Stevie Wonder, în cinstea micii prințese". Salve de tun - 103 lovituri, mai exact - au răsunat, luni, la Londra, din Green Park și de lângă Turnul Londrei.

Iar clopotele au bătut - trei ore - la Westmister Abbey, după ce orologiul Big Ben a dat tonul. Charlotte Elizabeth Diana sunt cele trei prenume ale fetiței.

Un omagiu triplu pentru - bunic, moștenitorul tronului; străbunica, adică regina însăși; dar și pentru mama lui William, Diana, cea care a fost "prințesa inimilor", decedată în 1997, la Paris, într-un accident de mașină.

Katie Nicholl, autor "Kate, viitoarea regină": "William are acum prințesa pe care și-a dorit-o mereu. Și Diana a vrut o prințesă în familie, iar fetița chiar îi va purta numele. Iar celalat prenume, Charlotte, este varianta feminină pentru Charles".

Bebelușul va fi cunoscut sub numele de "Alteța sa regală, prințesa Charlotte de Cambridge", a anunțat palatul Kensington, reședința londoneză unde copila va locui alături de frățiorul ei, George, și, bineintes, de părinți - William și Kate.

La bursa pariurilor, inițial, prenumele favorit a fost Alice, dar Charlotte a câștigat rapid teren.
Jessica Bridge, reprezentanta unei case de pariuri: "E sărbătoare și bucurie mare că o avem pe mica prințesă Charlotte. E un nume minunat, dar ne-a costat, pe mine și pe colegii mei, 1 milion de lire, plăți pentru cei care au pariat pe varianta corectă."

Dintre fanii regali care au fost inspirați, o englezoaică a câștigat 1.400 de lire, după ce a a pariat, sâmbătă seară, 400 de lire.

 

 

EDITORIAL

Dacă Ciolacu va candida, oricine îl bate în turul doi

Dacă Ciolacu va candida, oricine îl bate în turul doi

Dacă Ciolacu va candida, oricine îl bate în turul doi  Liderul PSD, Marcel Ciolacu, e forțat să candideze la alegerile prezidențiale, însă   orice candidat îl va învinge în turul doi, asta pentru că românii se vor mobiliza anti-PSD. Comasarea alegerilor e vitală pentru PNL În ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
07:47
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou