Flore Salalidis şi Ana Cubaş, vizite nocturne în apartamentul lui Boureanu

Anca Bratu, 28 iulie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
flore-salalidis-si-ana-cubas-vizite-nocturne-in-apartamentul-lui-boureanu-42066-1.jpg

Proaspăt divorţat, Cristian Boureanu a fost vizitat în repetate rânduri de Flore Salalidis, fosta amantă a lui Irinel Columbeanu, şi Ana Cubaş.

 

Cristian Boureanu se bucură din plin de libertate şi se comportă ca un animăluţ scăpat din lesă.
Acestuia nu-i mai ajunge o singură femeie, ci îşi face de cap cu mai multe, toate într-o singură noapte. 

 

Cea care a pus ochii pe cel mai râvnit burlac al momentului este Flore Salalidis, femeia din cauza căreia s-a despărţit şi Monica Gabor de Irinel Columbeanu.


Boureanu şi Flore s-au întâlnit la piscina unui hotel din Bucureşti. Au început discuţia la bar, unde şi-au zâmbit şi au făcut schimb de numere de telefon, după care roşcata a plecat acasă, lăsându-l pe burlac să se mai bălăcească.

 

Cinci zile mai târziu, aproape de miezul nopţii, aceeaşi Flore a fost surprinsă de paparazzi chiar la poarta complexului rezidenţial în care locuieşte Cristian Boureanu.


Femeia a dat un telefon, i s-a deschis poarta, a intrat şi abia a doua zi dimineaţă, în jurul orei 9, a părăsit blocul în acelaşi timp cu omul de afaceri. 


După nici o săptămână de la întâlnire, bolidul verde al lui Flore este zărit de paparazzi în acelaşi loc. De această dată, însă, roşcata nu se află singură în vizită, ci împreună cu o prietenă la fel de dornică.


Se numeşte Ana Cubaş şi este un model din Arad, care anul trecut poza topless într-un cimitir în semn de protest faţă de o decizie a ministrului culturii.

Flore şi Ana au părăsit locuinta lui Boureanu abia a doua zi dupp amiază, dar au revenit două zile mai târziu.


Sursa: Showbiz.ro

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
20:32
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou