Best Dental

Fostul ginere al lui Ion Dichiseanu dă cărţile pe faţă

Anca Bratu, 9 decembrie 2014, Ora 11:20

  • print
  • |
fostul-ginere-al-lui-ion-dichiseanu-da-cartile-pe-fata-44749-1.jpg

Ilias Makos şi Ioana Dichiseanu au semnat actele de divorţ în urmă cu o lună, după mai bine de 10 anid e relație.

Dacă divorțul a fost unul discret, ulterior cei doi nu au mai putut ține îngropată securea războiului. Astfel că, după o lună de tăcere, fostul ginere al lui Ion Dichiseanu o acuză pe Ioana de infidelitate.

Makos o acuză pe fosta lui soţie de infidelitate şi dă vina pe ea pentru distrugerea căsniciei. „Motivul despărţirii a fost o anumită persoană. La mijlocul lunii august, am găsit foarte multe apeluri pe telefonul ei mobil, de la acelaşi număr. Conversaţii lungi, de câte cinci ore chiar, şi am întrebat-o: ce se întâmplă?! Evident că mi-a negat că ar avea pe cineva. Mi-a spus doar «vreau divorţ». După ce am depus actele la notar, ea a stat la mama ei, apoi s-a mutat la acea persoană acasă. Am sunat-o să discutăm, dar ea nu mi-a mai răspuns. Nu am vrut să divorţez, am iubit-o pe Ioana", a declarat Ilias Makos.

Grecul a mai spus că nu a fost de acord ca, pe timpul căsniciei, să locuiască la socrul Ion Dichiseanu, însă fosta soţie l-a înduplecat. Nu a avut vreun ghimpe împotriva actorului, mai ales că acesta era un real sprijin pentru ei în perioada când nu-i mai mergeau afacerile.

„Am avut o firmă de import-export ulei de măsline. Nu a mai mers o perioadă şi, într-adevăr, părinţii ei şi ai mei ne-au ajutat foarte mult", a mai povestit grecul.

Contactată telefonic în urma acuzaţiilor, Ioana a replicat: „Nu are un caracter foarte frumos! Nu am înşelat pe nimeni, aş putea veni şi eu cu acuzaţii că vorbeşte foarte mult, la telefon, cu prietenii lui de acelaşi sex. Asta înseamnă că are o relaţie cu ei?".

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
05:29