George Clooney şi Brad Pitt au ajuns la cuţite

Anca Bratu, 10 noiembrie 2014, Ora 14:54

  • print
  • |
george-clooney-si-brad-pitt-au-ajuns-la-cutite-44264-1.jpg

Hoinăreau prin cluburi împreună cu regizorul Quentin Tarantino şi nimic nu părea să le poată distruge prietenia. Iată însă că atunci când îşi bagă Angelina coada până şi cele mai trainice relaţii se destramă.

După ce i-a întors spatele şi nu a venit la nunta lui din septembrie, George Clooney l-a scos pe Brad de la suflet. S-a împrietenit cu Jennifer Aniston şi iubitul acesteia, Justin Theroux. Au fost văzuţi recent luând cina împreună şi apropiaţii susţin că lucrează la proiecte comune.

La auzul veştii, Brad a reacţionat dur şi l-a taxat pe George pentru că s-a împrietenit cu fosta lui soţie. Revista National Enquirer susţine că cei doi actori evită toate evenimentele unde ar putea să se intersecteze pentru că ar avea multe vorbe grele să-şi arunce în faţă.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
01:09
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou