Best Dental

Giulia, însărcinată în nouă luni

Mălina Andrei, 15 aprilie 2015, Ora 15:54

  • print
  • |
giulia-insarcinata-in-noua-luni-46298-1.jpg

Giulia se pregăteşte în aceste zile să devină mămică pentru a doua oară. Frumoasa solistă este însărcinată în 9 luni și așteaptă cu sufletul la gură nașterea celui de-al doilea copil.

Pentru că în curând, familia ei se va mări cu un membru, cântăreaţa şi soţul ei, Vlad Huidu, aşteaptă evenimentul cu sufletul la gură. Solista le-a arătat admiratorilor o fotografie cu ea, gravidă în ultimul trimestru de sarcină.

Pentru că i-a fost destul de rău în prima parte a sarcinii, Giulia Anghelescu nu a avut timp să se îngraşe. De câteva luni a scăpat de greţuri, aşa că silueta ei nu a suferit mari modifăcări.

Chiar dacă privită din spate nu ai realiza că este însărcinată, din faţă artista afişează o burtică de toată frumuseţea, de care se pare că este foarte mândră. O femeie activă, Giulia s-a fotografiat la volanul autoturismului personal, semn că nu are nevoie de şofer nici pe ultima sută de metri. Dacă totul decurge bine, artista a mărturisit că ar vrea să revină pe scenă la două luni după naştere. Cântăreaţa şi soţul ei mai au o fetiţă în vârstă de trei ani pe nume Antonia, scrie Click!.

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
10:51