Giulia, însărcinată în nouă luni

Mălina Andrei, 15 aprilie 2015, Ora 15:54

  • print
  • |
giulia-insarcinata-in-noua-luni-46298-1.jpg

Giulia se pregăteşte în aceste zile să devină mămică pentru a doua oară. Frumoasa solistă este însărcinată în 9 luni și așteaptă cu sufletul la gură nașterea celui de-al doilea copil.

Pentru că în curând, familia ei se va mări cu un membru, cântăreaţa şi soţul ei, Vlad Huidu, aşteaptă evenimentul cu sufletul la gură. Solista le-a arătat admiratorilor o fotografie cu ea, gravidă în ultimul trimestru de sarcină.

Pentru că i-a fost destul de rău în prima parte a sarcinii, Giulia Anghelescu nu a avut timp să se îngraşe. De câteva luni a scăpat de greţuri, aşa că silueta ei nu a suferit mari modifăcări.

Chiar dacă privită din spate nu ai realiza că este însărcinată, din faţă artista afişează o burtică de toată frumuseţea, de care se pare că este foarte mândră. O femeie activă, Giulia s-a fotografiat la volanul autoturismului personal, semn că nu are nevoie de şofer nici pe ultima sută de metri. Dacă totul decurge bine, artista a mărturisit că ar vrea să revină pe scenă la două luni după naştere. Cântăreaţa şi soţul ei mai au o fetiţă în vârstă de trei ani pe nume Antonia, scrie Click!.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
09:17
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou