Îngerașii Victoria`s Secret, la Londra

Mălina Andrei, 3 decembrie 2014, Ora 13:06

  • print
  • |
ingerasii-victoria-s-secret-la-londra-44651-1.jpeg

Cunoscutul brand de lenjerie "Victoria's Secret" şi-a adunat fotomodele în capitala Marii Britanii, pentru prima prezentare anuală organizată în afara Statelor Unite. A fost cel mai scump spectacol al casei de modă americane.

Ca în fiecare an, show-ul a fost peste așteptări la capitolul fete frumoase, care au purtat lenjerie bătută cu nestemate, în valoare de câteva milioane de dolari. 6 decoruri s-au derulat pe sub ochii publicului, iar pe scenă au urcat cântăreți în vogă.

Frumoasele brazilience Adriana Lima - în albastru, și Alessandra Ambrosio - în roșu, au prezentat publicului piesele de rezistentă ale serii: două sutiene bătute cu 16.000 de diamante, rubine și safire. Create de una dintre cele mai mari case de bijuterii din lume, sutienele costă, fiecare, 2 milioane de dolari.

Taylor Swift, ea însăși într-o ținută de budoar, a interpretat piesă "Blank Space", iar "îngerii" au defilat în lenjerii delicate, în culori suave, decorate cu aripi cu forme ciudate și aplicații de blană și puf. Un alt episod s-a consumat pe ritmul alert al unei piese de Ariana Grande, în complet acord cu piesele de lenjerie tinerești, cu imprimeuri jucăușe.

Spectacolul grandios de noaptea trecută a fost difuzat în aproape 200 de țări. Modelele au defilat în lenjerie intimă de lux delicată, în culori suave, dar și aprinse, cu aplicații de blană, puf și pene, și decorată cu pietre prețioase asortate tradițional cu aripi de înger. Iar atmosfera a fost întreținută de nume celebre precum Taylor Swift, Ariana Grande și Ed Sheeran.

Show-urile Victoria's Secret, adevărate feerii pline de strălucire, s-au dovedit a fi cel mai eficient instrument de marketing pentru companie care, prin acest eveniment din capitala Marii Britanii, dorește stimularea profilului său global. Potrivit publicației Daily Mail, prezentarea din Londra a fost cel mai scump spectacol din istoria Victoria's Secret.

 

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
05:21
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou