Irinel Columbeanu o apără pe Monica

Ziarul Atac, 16 iunie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
irinel-columbeanu-o-apara-pe-monica-41027-1.jpg

Monica Gabor şi-a tras pe sfoară ambii avocaţi care au apărat-o în procesele cu Irinel Columbeanu. Diva nu i-a plătit onorariul de peste 60.000 de euro avocatei Tripona Murgu. Și avocatul Ionuţ Dojană a rămas fără onorariul datorat, în valoare de 80.000 de euro.


Irinel Columbeanu are însă altă versiune cu privire la datoriile Monicăi şi susţine că a discutat cu ea în ceea ce priveşte aceste probleme.
«Avocata Tripona Murgu pune în vedere că banii datoraţi sunt pentru consilierea juridică făcută în divorţul Monicăi Gabor pe baza unui contract încheiat cu un an şi două luni mai târziu. Se poate să se fi referit la procesul de custodie. Nu putea să fie vorba despre a-ţi executa clientul când procesul nu s-a finalizat. Atâta vreme cât nu era terminat procesul de custodie al irinei nu poţi merge în instanţă să spui că nu te-a plătit clientul. Nu este consemnată nicăieri participarea doamnei ca avocat ales», a spus el la «Agentul VIP».

«Am vorbit cu Monica şi mi-a confirmat că singurul lucru cu care a fost abilitată Tripona Murgu să fie plătită a fost cu o parte din ce va obţine din partaj. Mi se pare odios că această confidenţialitate dintre un client şi avocatul său nu a fost respectată. Să declari în presă că conturile clientei tale sunt goale mi se pare scârbos. Nu cred că Monica a fost atât de credulă încât să-i propună asemenea onorariu avocatei Murgu. Eu apăr comoara prinţesei. Tot ce e al meu va rămâne Irinei şi e normal să am grijă de ce îi va rămâne ei. În cazul Monicăi nu se ştie. Ea e mult mai tânără decât mine. Oricum şi din bunurile ei îi vor rămâne Irinei şi am datoria să le apăr», susţine fostul soţ al Monicăi Gabor.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:51
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou