Iuliana Luciu, apariție neinspirată pe covorul roșu

Anca Bratu, 3 iulie 2014, Ora 14:43

  • print
  • |
iuliana-luciu-aparitie-neinspirata-pe-covorul-rosu-41475-1.jpg

Iuliana Luciu a fost prezentă miercuri la un eveniment caritabil organizat de Andreea Marin.

Iuliana Luciu nu este un reper în ceea ce priveşte tendinţele în modă, însă deseori o dă rău de tot în bară. La fel cum s-a întâmplat la un eveniment din Capitală, organizat de Andreea Marin.

Bruneta cu forme voluptoase a ales însă o ţinută neinspirată, accesorizând o rochie midi, cu dungi, cu o pereche de sandale albe, închise în partea din faţă.

Bruneta şi-a făcut apariţia pe covorul roşu cu o rochie în dungi, până la genunchi, pe care a accesorizat-o cu o pereche de sandale alb-murdar, închise în faţă, scurtându-i picioarele şi prea groase. În plus, materialul din care era confecţionată rochia nu se mula pe trupul zvelt al Iulianei, făcând-o pe vedetă să pară că şi-a luat pe ea o ţinută cu două numere mai mari.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
10:53
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou