Best Dental

Jennifer Lopez se mărită a pentru patra oară

Ziarul Atac, 4 mai 2015, Ora 09:53

  • print
  • |
jennifer-lopez-se-marita-a-pentru-patra-oara-46443-1.jpg

Jennifer Lopez se pregătește pentru cea de-a patra nuntă. Cântăreața se va căsători cu iubitul sau dansator, Casper Smart, mai mic cu 17 ani decât ea.

Evenimentul va avea loc în decembrie şi o va costa pe J.Lo trei milioane de dolari.

Deşi nu este la primul măritiş, vedeta vrea să poarte o rochie albă, tip sirenă, care va fi făcută din dantelă. Aceasta va costa 500.000 de dolari şi va fi creată de Zuhair Murad.

"Rochia e albă şi spectaculoasă, îi pune în evidenţă silueta şi va purta tradiţionalul voal. Fetiţa ei, Emme, va duce coşul cu flori, iar Max va ţine verighetele", a dezvăluit o cunoştinţă a viitorilor însurăţei.

Aceeaşi sursă a fost rezervată însă în privinţa devoalării locului unde J.Lo se va căsători, dând două variante: Hawaii sau Puerto Rico, de teamă ca paparazzii să nu-i strice nunta:

"Este un complex de cinci stele dintr-o staţiune exotică, din Hawaii sau Puerto Rico, nu spun mai mult". La ceremonie se anunţă vedete de primă mână: actriţa Leah Rimini, Pitbull, Eva Longoria, Ryan Seacrest, Cameron Diaz şi soţul ei, Benji Madden, dar şi Victoria şi David Beckham.

Pasională şi veşnic îndrăgostită, J.Lo a bifat trei căsnicii până acum: cu Ojani Noa , cu dansatorul Cris Judd şi cu Marc Anthony , cu care are doi copii, gemenii Max şi Emme.

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
18:23