Katy Perry vrea să se mute într-o mănăstire

Ziarul Atac, 22 iulie 2015, Ora 14:50

  • print
  • |
katy-perry-vrea-sa-se-mute-intr-o-manastire-46642-1.jpg

Vedeta muzicii pop Katy Perry vrea să-și stabilească reședința într-o mănăstire veche din cartierul Silver Lake (Los Angeles) pe care vrea să o cumpere cu 15 milioane de dolari, relatează miercuri AFP, potrivit Agerpres.

Însă două călugărițe în vârstă de 77 și 86 de ani refuză ca lăcașul lor de cult să fie vândut și au pornit o cruciadă împotriva artistei - una dintre cele mai bine plătite din lume și care se laudă cu 73 de milioane de fani pe Twitter.

În procedura judiciară intentată împotriva ei, cele două măicuțe - care nu mai locuiesc în mănăstire - contestă dreptul arhidiocezei de a vinde proprietatea interpretei hitului 'Fireworks'. În moțiunea depusă luni, ele acuză ierarhia clericală că a schimbat regulile lăcașului Sisters of the Immaculate Heart of Mary, care prevede ca măicuțele care au locuit aici să fie de acord cu vânzarea.

Katy Perry le-a vizitat pe cele două călugărițe și chiar ar fi cântat pentru ele, mărturisind că vrea să cumpere proprietatea pentru a sta acolo împreună cu mama și bunica sa. Dar eforturile sale au fost zadarnice, notează AFP.

Sor Rita Callanan, 77 de ani, a declarat recent ziarului Los Angeles Times că a vizionat câteva videoclipuri ale cântăreței, "care clar nu i-au plăcut". Potrivit arhidiocezei, alte trei măicuțe sunt favorabile vânzării proprietății. Indiferent de cumpărător, vânzarea trebuie aprobată de Sfântul Scaun.

 

 

EDITORIAL

Dacă Ciolacu va candida, oricine îl bate în turul doi

Dacă Ciolacu va candida, oricine îl bate în turul doi

Dacă Ciolacu va candida, oricine îl bate în turul doi  Liderul PSD, Marcel Ciolacu, e forțat să candideze la alegerile prezidențiale, însă   orice candidat îl va învinge în turul doi, asta pentru că românii se vor mobiliza anti-PSD. Comasarea alegerilor e vitală pentru PNL În ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
09:42
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou