Keo o înșela pe Andreea Bălan de 3 ani?

Anca Bratu, 12 mai 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
keo-o-insela-pe-andreea-balan-de-3-ani-40136-1.jpg

Andreea Bălan încearcă să se refacă sufleteşte după despărţirea de Keo, dar asta pare o misiune imposibilă, în condiţiile în care zi de zi află amănunte dureroase despre fostul ei iubit.

În timp ce ea muncea pe brânci pentru a termina o casă şi credea că iubitul ei îi împărtăşeşte sentimentele, Keo îşi făcea de cap cu o tânără de 25 de ani. Timp de un an, el a minţit-o pe solistă şi a avut o relaţie în paralel, ferindu-se mereu să nu fie văzut de presă.

Planurile i-au fost însă date peste cap în momentul care Andreea a descoperit totul şi a decis să se despartă de el.

Se pare însă că artistul colaborează de Misty nu de un an, ci de trei, dezvăluirea fiind făcută chiar de care unul dintre cei mai buni prieteni de-ai lui Keo. Să fi fost Andreea înşelată încă de atunci? Doar iubitul ei ştie.

"A încercat să o ajute, cu carieră, cu tot. I-a făcut o piesă, iar el nu face piese pentru toată lumea. A început să colaboreze cu Misty acum trei ani. Dar nu cred că e cu ea. Cum poţi să stai cu două persoane în acelaşi timp?

Eu sunt 100% sigut că ea (n.r Misty) s-a jucat cu Keo. El este un om bun şi se poate să fi avut încredere în ea.

Faza că el nu a vrut copil cu Andreea...nu a zis că nu vrea, doar momentan nu. Acum se gândeşte la cariera şi la mai multe. Şi-a făcut o casă ... el nu a zis niciodată că nu vrea deloc. Adică da, mai aşteptăm, dar facem.

El ştie că a greşit cu nişte chestii, dar nu merită tot ce se întâmplă acum. Nu e supărat, dar e foarte afectat. Din tot ce s-a scris, doar 10% e adevărat", a declarat amicul lui Keo pentru Antena Stars.

Vărul lui Keo, mesaj disperat pentru Andreea Bălan

Prezent în platou la emisiunea lui Cătălin Măruţă de vineri, Călin Farcaş, a avut un ultim mesaj pentru Andreea Bălan în încercarea sa de a-i împăca pe cei doi.

"Avocatul lui Keo" din acest scandal, vărul artistului, a fost rugat să îi transmită un mesaj Andreei Bălan prin care să o convingă să se împace cu Keo. Călin declarase că până în 2015, cei doi artişti ce au avut o relaţie de 8 ani, se vor împăca.
"Andreea să ştii că sunt sincer acum. Eu mai stau vreo trei luni prin Bucureşti şi te rog, când ai timp, hai să ne întâlnim toţi trei la un ceai să discutăm. Dacă ei se vor întâlni cu mine, fac pe Cupidon şi reusesc să-i fac pe cei doi să se împace".

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
22:05
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou