Keo povestește despre despărțirea de Andreea Balan în versurile unei piese

Dan Alexandru, 7 mai 2014, Ora 22:48

  • print
  • |
keo-povesteate-despre-despartirea-de-andreea-balan-in-versurile-unei-piese-40003-1.jpg

Desi a fost extrem de discret si zgarcit in declaratii publice dupa mediatizata despartire dintre el si Andreea Balan, Keo are de gand sa-si puna „suferinta" in versurile unei noi piese.

Desi a trecut deja ceva timp de cand relatia lor s-a rupt, despartirea dintre Andreea Balan si Keo reprezinta inca un subiect fierbinte pentru presa autohtona, care aproape zilnic descopera lucruri noi din culisele fostei lor relatii.

Keo prefera insa sa stea departe de toate astea si sa fie cat se poate de zgarcit in declaratii, aratandu-se chiar deranjat de felul in care jurnalistii „ii pun cuvinte in gura pe nedrept", dupa cum el insusi a dezvaluit printr-un mesaj postat pe contul sau de Facebook.

Artistul spune ca nu vrea sa comenteze nimic despre acest moment din viata lui, dar lasa de inteles ca, in viitorul sau single, va vorbi prin muzica si versuri despre despartirea de Andreea.

„Intelegeti o data pentru totdeauna ca nu imi doresc sa comentez nimic despre viata mea personala, incetati va rog sa ma mai hartuiti! Sunt un om perfect liber si nu am sa ma justific in fata nimanui.

Toate raspunsurile care le asteapta publicul despre mine, povestea mea si starea mea sufleteasca, se vor regasi in urmatorul meu single", a scris Keo pe reteaua de socializare.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
21:51
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou