Kim Kardashian și Kanye West vor avea un băiețel

Ziarul Atac, 22 iunie 2015, Ora 16:55

  • print
  • |
kim-kardashian-si-kanye-west-vor-avea-un-baietel-46599-1.jpg

Epopeea familiei Kardashian - West continuă tot sub ochii publicului, așa cum se întamplă de la debutul reality-show-ului care are ca protagonistă întreaga familie a divei. Starleta și rapperul american Kanye West, care au împreună o fiică, North, vor deveni părinţii unui băieţel care se va naşte în a doua jumătate a acestui an, informează people.com.

Deși ne-am fi așteptat să aflăm această veste dintr-un episod al reality show-ului Keeping up with the Kardashians, Kim Kardashian a ales să pună capăt suspansului și să facă marele anunț printr-un post pe Instagram.

De Ziua Tatălui, Kim Kardashian a postat pe contul ei de Instagram o fotografie adorabilă cu Kanye West care îi citea povești fetiței lor, North. În textul ce însoțea fotografia, Kim a dezvaluit și sexul viitorului copil - „Trăiesc pentru aceste momente prețioase pe care le petrecem când călătorim cu tine în turneu. Ești un tătic extraordinar pentru North și vei fi cel mai bun tătic și pentru viitorul nostru băiat!", a scris vedeta pe Instagram.

Sarcina starletei americane a fost anunţată la sfârşitul lunii mai. Bebeluşul se va naşte în luna decembrie. Kim Kardashian şi Kanye West au infirmat o serie de zvonuri apărute în presa internaţională şi au anunţat deja că bebeluşul nu se va numi "South" - în opoziţie faţă de "North", numele fiicei celor două vedete.

Kim Kardashian şi Kanye West au o relaţie din 2012, iar fetiţa lor, North, s-a născut la jumătatea lunii iunie 2013. Vedeta de televiziune şi rapperul american s-au căsătorit pe 24 mai 2014, la Florenţa.

Rapperul şi producătorul american Kanye West a devenit cunoscut la începutul anului 2000. Cel de-al treilea album al său, "Graduation", a fost unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007. West este câştigător a 21 de premii Grammy. "Watch the Throne", album compus în colaborare cu Jay-Z, a fost lansat în vara anului 2011. Cel mai recent album al său este "Yeezus", lansat în iunie 2013.

Kim Kardashian, protagonistă a reality show-ului "Keep Up with the Kardashians", este actriţa de reality show cel mai bine plătită din televiziunea americană, câştigurile ei financiare ridicându-se la peste 6 milioane de dolari în 2013.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
02:30
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou