Lavinia Pârva reacționează urât când e întrebată de Ștefan Bănică jr.

Anca Bratu, 4 august 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
lavinia-parva-reactioneaza-urat-cand-e-intrebata-de-stefan-banica-jr-42258-1.jpg

Numele noului single "Explodez" pe care l-a lansat recent i se potriveşte mănuşă Lavinei Pârva. Iubita lui Ştefan Bănică jr. a luat foc când a fost întrebată despre viaţa ei personală, dar mai ales depre idila pe care de aproape un an o trăieşte cu fostul soţ al Andreei Marin.

Invitată pe litoral, la emisiunea "Trăieşte-ţi vara", bruneta a vorbit doar despre activitatea ei artistică şi a refuzat să facă declaraţii despre ce face în afara scenei.

Lavinia Pârva i-a avertizat pe Cabral şi Laura Cosoi că a venit să vorbească strict despre proiectele ei profesionale.

"Chiar înainte de a ajunge la voi, eram în camera de hotel şi am văzut un promo în care apărea o tânără domnişoară frumoasă, superbă, ce anunţa că voi vorbi despre single-ul meu, dar şi despre relaţia mea cu Ştefan Bănică. Am venit să vorbesc despre piesă şi despre ce va urma după acest single", a spus uşor iritată Lavinia Pârva.

Întrebată de Cabral cum l-a cunoscut pe Ştefan, bruneta s-a ţinut tare pe poziţii şi a dat un răspuns acid: "Nu-mi aduc aminte", a răspuns cântăreaţa pe acelaşi ton.

În schimb, a povestit cu lux de amănunte cine, unde şi cum i-a produs videoclipul piesei "Explodez", pe care a şi interpretat-o în emisiune.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
08:45
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou