Lora rupe tăcerea! Artista spune tot despre relația cu managerul ei: „E un băiat periculos"

Ziarul Atac, 18 iunie 2015, Ora 16:35

  • print
  • |
lora-rupe-tacerea-artista-spune-tot-despre-relatia-cu-managerul-ei-e-un-baiat-periculos-46594-1.jpg

Lora a fost invitată în platoul unei emisiuni de televiziune, unde a acceptat să vorbească despre presupusa relație amoroasă cu Ionuț Ghenu, managerul ei.

"Am citit și eu că cică mi-am refăcut viața. Nu mă lasă oamenii să cad. Știam că sunt urmărit, știam ce facem. Am mers împreună la petreceri, la nunta Andei Adam. Nu m-am combinat cu Ghenu. Încă nu! Mai lăsați-mă puțin! Doamne ajută! În aceeași zi am fost combinată cu Mihai din videoclip. Poate vorbiți și voi cu Ghenu să facă ceva că o să rămân singură! Am râs foarte tare, ne distrăm foarte tare. Deocamdată nu e timp să facem treabă serioasă", a spus Lora, la A1.

"Noi nu ne ascundem, merg cu Ghenu la braț! E un bărbat cu care te poți mândri! Ghenule, fă ceva! E periculos că e sârb! Am luat un băiat periculos ca să mă apere. Am trecut amândoi printr-o perioadă foarte grea. Dan nu a afost acuzat de lucruri, băiatul nu suferă! Am fost la ziua Oanei, făcea ping pong cu două fete. Nu suferă. Le-a pupat pe gât. Nu există victime! De ce vă pare o victimă? Eu am slăbit foarte mult, am suferit foarte rău, ajunsesem să am 47 de kilograme. Am suferit nu neapărat din cauza lui Dan, dar m-a deranjat foarte tare presa de tabolid! Va rog, sunați-l pe el, poate mă iubește! El vine la mine și se joacă cu fratele meu", a spus Lora.
"Fug băieții de mine. Am eu ceva, da! Se numește Ghenu și presa de tabloid", a mai spus cântăreața.

Cântareața a fost căsătorită cu umoristul Dan Badea.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
08:22
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou