Best Dental

Lora rupe tăcerea! Artista spune tot despre relația cu managerul ei: „E un băiat periculos"

Ziarul Atac, 18 iunie 2015, Ora 16:35

  • print
  • |
lora-rupe-tacerea-artista-spune-tot-despre-relatia-cu-managerul-ei-e-un-baiat-periculos-46594-1.jpg

Lora a fost invitată în platoul unei emisiuni de televiziune, unde a acceptat să vorbească despre presupusa relație amoroasă cu Ionuț Ghenu, managerul ei.

"Am citit și eu că cică mi-am refăcut viața. Nu mă lasă oamenii să cad. Știam că sunt urmărit, știam ce facem. Am mers împreună la petreceri, la nunta Andei Adam. Nu m-am combinat cu Ghenu. Încă nu! Mai lăsați-mă puțin! Doamne ajută! În aceeași zi am fost combinată cu Mihai din videoclip. Poate vorbiți și voi cu Ghenu să facă ceva că o să rămân singură! Am râs foarte tare, ne distrăm foarte tare. Deocamdată nu e timp să facem treabă serioasă", a spus Lora, la A1.

"Noi nu ne ascundem, merg cu Ghenu la braț! E un bărbat cu care te poți mândri! Ghenule, fă ceva! E periculos că e sârb! Am luat un băiat periculos ca să mă apere. Am trecut amândoi printr-o perioadă foarte grea. Dan nu a afost acuzat de lucruri, băiatul nu suferă! Am fost la ziua Oanei, făcea ping pong cu două fete. Nu suferă. Le-a pupat pe gât. Nu există victime! De ce vă pare o victimă? Eu am slăbit foarte mult, am suferit foarte rău, ajunsesem să am 47 de kilograme. Am suferit nu neapărat din cauza lui Dan, dar m-a deranjat foarte tare presa de tabolid! Va rog, sunați-l pe el, poate mă iubește! El vine la mine și se joacă cu fratele meu", a spus Lora.
"Fug băieții de mine. Am eu ceva, da! Se numește Ghenu și presa de tabloid", a mai spus cântăreața.

Cântareața a fost căsătorită cu umoristul Dan Badea.

 

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
15:25