Best Dental

Mădălina Ghenea, apariție de senzație la Cannes

Ziarul Atac, 21 mai 2015, Ora 15:05

  • print
  • |
madalina-ghenea-aparitie-de-senzatie-la-cannes-46522-1.jpg

Mădălina Ghenea a strălucit pe covorul roșu de la Cannes, într-o rochie spectaculoasă creată de românca Cristina Savulescu. Bruneta a reușit să întoarcă toate privirile celor din jur, scrie Cancan.

Într-o rochie lungă, albă, tip sirenă și extrem de transparentă, se pacre că Mădălina Ghenea a făcut alegerea perfectă, în ceea ce privește ținuta special creată pentru un eveniment de o asa amploare.

"Mădălina Ghenea și-a făcut apariția pe covorul roșu de la Cannes într-o rochie creată de designer-ul Cristina Savulescu. La rochie au lucrat peste 10 oameni, materialul folosit conținând broderii și aplicații realizate în întregime manual. Rochia cântărește peste 10 kilograme, trena având aplicații de perle și cristale", a declarat Cristina Savulescu.

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
17:16