Mădălina Ghenea, devastată după ce a fost jefuită pe aeroportul din Roma: "Nu am mâncat și nu am mai dormit trei zile"

Florentina Șerbănescu, 19 decembrie 2022, Ora 17:53

  • print
  • |
madalina-ghenea-devastata-dupa-ce-a-fost-jefuita-pe-aeroportul-din-roma-nu-am-mancat-i-nu-am-mai-dormit-trei-zile-47174-1.jpg

Mădălina Ghenea a făcut primele declarații după ce a fost jefuită pe aeroportul din Roma.Vedeta a fost jefuită, pe 11 decembrie, pe aeroportul Leonardo da Vinci din Fiumicino (Roma), de bijuterii estimate la 1 milion de euro. După teribilul incident, românca a povestit pentru publicația italiană Corriere Della Sera prin ce a trecut, dezvăluind că este în stare de șoc, svrie viva.ro.

Mădălina Ghenea, primele declarații după ce a fost jefuită pe aeroportul din Roma. În urmă cu o săptămână, Mădălina Ghenea a fost jefuită pe aeroportul din Roma de bijuterii estimate la nu mai puțin de 1 milion de euro, conform presei din Italia. Conform publicației Corriere Della Sera, Mădălina Ghenea susține că nu a fost un furt, ci o operațiune planificată. „De trei zile nu dorm și nu mănânc, se întâmplă lucruri ciudate", a spus Mădălina Ghenea. 

Pe 11 decembrie, Mădălina Ghenea a aterizat pe aeroportul Leonardo da Vinci din Fiumicino (Roma). I-a fost furată valiza troler, în care își ținea bijuteriile scumpe și alte lucruri valoroase. La scurt timp după teribilul incident, actrița a povestit pentru publicația amintită prin ce a trecut, dezvăluind că, după părerea ei, totul pare să fi fost planificat în detaliu. 

„De trei zile dorm puțin și nu mănânc, sunt șocată. Nu a fost un furt, ci o operație chirurgicală. Sunt prea multe lucruri ciudate care nu se potrivesc', a mărturisit ea pentru publicația italiană. 

Mădălina a a povestit că tocmai se întorcea de la Riad, Arabia Saudită, unde participase la un eveniment al revistei Hia. Conform planului, ar fi trebuit să aterizeze la Milano, însă a decis să meargă la Roma, pentru a participa la Gala Magnifica Awards. Călătoria cu avionul, la clasa Business, includea mașină cu șofer, însă lucrurile au escaladat rapid...

„Mă întorceam de la Riad, unde participasem la un eveniment al prestigioasei reviste Hia. Dar în loc să aterizez la Milano, așa cum era planificat, cu 24 de ore mai devreme mi-am schimbat planurile de a primi Premiul Magnifica la Roma.

Excursie la clasa business organizată de Hia, cu una dintre cele mai importante companii aeriene din lume, care includea mașina cu șofer deja rezervată la sosire. Mașina era parcată într-un teren rezervat, departe de zona taxiurilor', a dezvăluit actrița.

Din păcate, furtul a avut loc „într-o zonă practic nepăzită. Mașina era parcată lângă un zid, iar trolerul bloca accesul terților. Trolerul a fost în acel moment încărcat de șofer în dubă', a mai spus ea pentru sursa citată.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
12:31
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou