MĂRTURII ULUITOARE din lumea modei

Dan Alexandru, 15 aprilie 2014, Ora 12:46

  • print
  • |
marturii-uluitoare-din-lumea-modei-39474-1.jpg

Dezvăluiri uluitoare din discreta industrie a modellingului. Un fost model a povestit episoade greu de crezut din interiorul breslei, ridicând un mare semn de întrebare despre acest domeniu destinat în special reprezentantelor sexului frumos.

Un fost model a decis să rupă tăcerea şi să povestească dedesubturile in­dus­triei de modelling. Tânăra a lucrat pentru o perioadă de timp la agenţie ma­nageriată de un fotomodel cunoscut, fiind părtaşă, spune ea, la unele întâmplări greu de cre­zut de cineva din afară.

„Când am început să lucrez, primul job l-am avut la Focşani, într-un club. Am avut lenjerie intimă, pentru că aşa ni s-a impus. Eram şase-şapte fete, majoritatea minore, eu cu ea şi cu încă o fată eram singurele pes­te 18 ani. Eram obligate să fim pro­voca­toare, să flirtăm. Ne spu­nea să ne comportăm provocator. Asta era ideea. Dacă cumva nu te conformai, pentru că ea era ultima care ieşea, şi te vedea, aveam şedinţe după aia de o oră, o oră şi ceva, în care spunea clar că, dacă nu te conformezi şi nu faci cum spunea ea, nu mai eşti chemată şi nu mai ai de ce să vii la job", a povestit Andreea pentru un ziar local din Iași.

Minore puse să bea alcool

Fata a povestit că a participat la defilări, alături de cole­gele ei, în diverse cluburi din ora­şele Moldovei. Acolo, spune fata, deşi multe dintre co­legele ei erau minore, toate mo­dele erau îndemnate să consume alcool şi să accepte provocările cli­en­ţilor. „După ce se termina prezentarea, ne lua pe toate, ne îmbrăca cu rochii de-ale ei, la fel scurte, tot. Eu ca eu, dar erau fete de 14-15 ani. Stăteam la masă şi, dacă eventual stăteam bosumflate, obosite sau ceva, era scandal după aia, pentru că ea spunea că nu numai în asta constă jobul nostru, să defilăm pe scenă, ci şi să stăm şi la masă, să facem at­mosferă. Trebuia să părem că ne simţim bine, că nu suntem obo­site", a mai spus fostul model.

Unele fete acceptau de bunăvoie

„La un moment dat, după ce se consumau băuturi alcoolice, la o oră, o oră şi ceva, bărbaţii erau foarte insistenţi şi chiar trăgeau de noi, ne atingeau. Eventual ne cereau numărul de telefon; nu exista să nu dai. Dacă eu îi spu­neam frumos la început că am prieten sau ceva, venea Roxana şi spunea că eu am spus la agenţie că în momentul în care avem eve­nimente nu venim cu prietenul sau nu menţionăm de prieten. Pentru că noi venim aici să facem şi atmosferă, şi dacă omul vrea să vorbească cu tine, nu este nicio problemă", susţine modelul.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
21:24
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou