Best Dental

Mihaela Rădulescu, din nou în gura răutăcioșilor! Cu sânii goi în fața copiilor

Mălina Andrei, 15 aprilie 2015, Ora 15:02

  • print
  • |
mihaela-radulescu-din-nou-in-gura-rautaciosilor-cu-sanii-goi-in-fata-copiilor-46297-1.jpg

Mihaela Rădulescu continuă să surprindă și să atragă critici aspre asupra sa. Recent, Mihaela Rădulescu a postat pe contul său de Instagram o fotografie care i-a luat prin surprindere pe fani. Jurata de la „Românii au talent” s-a afișat în fața copiilor, fără sutien.

E drept, era la plajă, în vacanţă, iar copiii sunt foarte apropiaţi de ea. Este vorba despre fiul ei, Ayan, şi de cele două fetiţe gemene ale designerului Dana Budeanu, cu care diva de la Monte carlo este foarte bună prietenă şi în compania căreia petrece vacanţele.

Chiar şi aşa, vedeta a reuşit şi acum să intre în gura răutăcioşilor, dar mai ales a mamelor, care au remarcat imediat că jurata de la "Românii au talent", care şi frecvent îşi expune decolteu generos pe micul ecran, nu poartă sutien nici pe plajă.

Astfel că, deși fotografia a fost răsplătită cu sute de like-uri, câţiva dintre fanii vedetei i-au adresat şi câteva replici mai acide.

Mihaela Rădulescu, a reușit să-și atragă critici după ce i-a spus unei concurente de la "Românii au talent" că este grasă şi i-a făcut pe homosexuali "anormali", acum jurata s-a afişat fără sutien în faţa a trei copii.

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
17:35