Mihai Găinuşă şi Cătălin Dezbrăcatu au plecat de la Cronica Cârcotașilor

Anca Bratu, 3 iulie 2014, Ora 15:01

  • print
  • |
mihai-gainusa-si-catalin-dezbracatu-au-plecat-de-la-cronica-carcotasilor-41476-1.jpg

Anunţul bombă a fost făcut chiar de Şerban Huidu. Mihai Găinuşă şi Codruț Keghes alias Cătălin Dezbrăcatu' au plecat de la emisiunea care i-a făcut celebri.

Şerban Huidu a scris pe contul său de Facebook: "Am trăit ieri și azi unele dintre cele mai amare zile ale vieții mele! Mihai Găinușă și Dezbrăcatu' au ales în fața tuturor colegilor să părăsească echipa Cronicii în care citez: "Nu se mai regăseau"! Probabil vor urma şi alţii sau nu... Rămân anii de muncă, ideea şi o emisiune care încearcă să meargă mai departe! Dacă va reuşi voi decideți! Le mulțumesc în numele tuturor colegilor (nu puţini si nu atât de vizuali) pentru ce au facut şi pentru anii frumoși petrecuţi împreună şi le urez succes!".

Huidu pare să fie deranjat de "lipsa de loialitate" de care au dat dovadă foștii colegi

Într-un interviu acordat paginademedia.ro, Şerban Huidu a vorbit în premieră despre despărţirea de colegul Găinuşă. Fostul "cârcotaş" a lăsat să se înţeleagă că ruptura între el şi Mihai s-a produs de mai mult timp şi că, până la decizia de ieri, s-au adunat frustrări şi neîmpliniri. Mai mult, Huidu sugerează că, dacă ar fi să îi reproşeze ceva lui Găninuşă, aceasta ar fi "lipsa de loialitate".

"Eu sunt un tip foarte loial, de 14 ani sunt la Prima, am schimbat o singură dată locul, iar dacă e ceva care m-a deranjat puternic, este lipsa de loialitate", a spus Şerban Huidu. Referitor la viitorul "Cronicii Cârcotaşilor", producătorul acestuia nu are încă nimic concret în plan. Ce ştie deocamdată cu siguranţă este că emisiunea va rămâne la PrimaTV şi îşi va păstra, în mare parte, vechiul format. Povestea este mult mai complexă. Mişu nu era doar un prezentator de emisiune. El făcea mult mai multe. Avea un rol într-un angrenaj. (...) Nu m-am gândit la cineva anume pentru prezentare. Va trebui să mă gândesc, să văd ce putem face. Vor fi şi probe. Contează foarte mult ca viitorii prezentatori să simtă emisiunea. (...) formatul se va respecta. Vor fi şi rubrici noi, cum au fost în permanenţă", a mai explicat Şeban Huidu.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
03:50
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou