Mirela Stelea, consolare după divorţ

Anca Bratu, 12 mai 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
mirela-stelea-consolare-dupa-divort-40134-1.jpg

Luni a fost o zi grea pentru Mirela Stelea. Creatoarea de modă a semnat actele de divorţ la notar, lăsând în urmă şase ani de căsnicie cu fostul mare portar, Bogdan Stelea.

S-a ţinut tare în toată această perioadă, şi-a văzut de carieră, a rămas în relaţii amiabile cu cel care i-a fost soţ, însă un divorţ nu poate fi uitat cât ai zice peşte. Fotoreporterii Click! au surprins-o marţi pe Mirela Stelea, fix la o zi după vizita la notar, în compania unei bune prietene, solista Ellie White.

Creatoarea de modă părea descurajată şi a avut nevoie de o îmbrăţişare şi de câteva cuvinte de îmbărbătare din partea amicei sale care, spre deosebire de ea, a reuşit să-şi salveze căsnicia cu Doru Tincă.

După ce au schimbat câteva vorbe în plină stradă, fetele şi-au luat "la revedere", iar Mirelei Stelea i-a revenit repede zâmbetul pe buze.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
04:50
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou