O nouă emisiune cu Mihai Bendeac: "Românii au artişti"

Mirela Ene, 28 ianuarie 2013, Ora 18:59

  • print
  • |
o-noua-emisiune-cu-mihai-bendeac-romanii-au-artisti-29141-1.jpg

Mihai Bendeac lansează, în luna aprilie, patru ediții dintr-un show de divertisment pe care îl va numi "Românii au artiști". Pentru această emisiune, ca şi pentru seria "Mondenii", Bendeac a lucrat cu regretatul umorist Dan Mihăescu.  va fi filmată alb-negru.

Mihai Bendeac a dezvăluit că emisiunea va fi filmată alb-negru, dar nu a precizat şi numele televiziunii la care va fi difuzat show-ul.

"L-am ajutat pe nenea Dan să conceapă, să adune, cu ultimele puteri, patru show-uri de divertisment exact așa cum se făceau în anii 60 - 70. Era fericit ca un copil. Nu-i venea să creadă că poate face în 2013 exact ce făcea cu Toma sau Bibanu. Am scris amândoi cu creionul, ne-am afundat în arhivă. Am conceput totul ca și cum ne-am fi întors în timp.

Mi-a spus, la un moment dat, „Mișule, e bine că românii au talent, dar să nu uităm că românii au artiști". Așa am numit aceste patru emisiuni: Românii au artiști. Așa cum i-am promis lui nenea Dan, voi filma alb-negru, cu aparatura de atunci și oamenii care mai sunt în viață (inclusiv Doina Levintza, sper). Voi conduce, pe toată durata filmărilor, o Dacia 1300 și mă voi îmbrăca precum în 1970. Altfel, nu pot crea un show cu adevărat vintage. Așadar, în luna aprilie patru show-uri precum în anii frumoși", a scris Mihai Bendeac pe Facebook.

Mesajul postat de vedetă nu mai apare pe reţeaua de socializare, scrie paginademedia.ro.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
15:19
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou