Oana Zăvoranu, din nou în lumina reflectoarelor

Anca Bratu, 26 mai 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
oana-zavoranu-din-nou-in-lumina-reflectoarelor-40505-1.jpg

Cele 5 ore petrecute la poliţie, joi seara, de Oana Zăvoranu l-au pus pe jar pe doctorul Kasem. Deoarece esteticianul s-a mai aflat în vizorul autorităţilor într-un caz de presupus malpraxis, se pare că acesta s-a temut că Oana a ajuns la poliţie pentru a se plânge de rezultatul operaţiei din 29 aprilie.

Conform unor surse, medicul estetician a sunat-o de mai multe ori pe Oana ca să o întrebe ce face la poliţie.

„Probabil că Oana nu putea răspunde, fiind chestionată de procurori în legătură cu şantajul la adresa medicului Marek Vâlcu. Tot mai neliniştit, domnul doctor i-a trimis cel puţin un SMS care suna cam aşa: «Am auzit că eşti la poliţie să spui că eşti nemulţumită de operaţia pe care am făcut-o»", ne-a spus o sursă din anturajul lui Kasem.

Se pare că imediat ce a ieșit de la audieri, vedeta i-a răspuns doctorului Kasem la apeluri şi l-a liniştit. Anul trecut, medicul de origine iordaniană a fost exclus din Colegiul Medicilor în urma reclamaţiei lui Gheorghe Sadoveanu, soţul unei paciente care a murit după o banală intervenţie efectuată de Kasem. Medicul a contestat decizia, iar până la un verdict final el are dreptul să opereze.

La sfârşitul lunii aprilie, Oana Zăvoranu şi-a făcut cea de-a şaptea operaţie de mărire a sânilor. A optat pentru implanturi de aproape un kg, cele mai mari pe care le-a avut până acum. "A ajuns la un număr mare de operaţii pentru că nu a obţinut ce-şi dorea", a explicat Kasem Naser după intervenţia din 29 aprilie.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
21:18
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou