OSCAR 2015. Cele mai bune apariții pe covorul roșu

Mălina Andrei, 23 februarie 2015, Ora 08:34

  • print
  • |
oscar-2015-cele-mai-bune-aparitii-pe-covorul-rosu-45691-1.jpg

Duminică noapte, 22 spre 23 februarie, a avut loc Gala Premiilor Oscar 2015. Cele mai mari staruri din lume au fost prezente pentru a premia filmele și specialiștii din industrie care au impresionat prin talentul extraoardinar.

Actrița Lupita Nyong'o a fost una dintre cele mai apreciate prezențe pe covorul roșu de la gala premiilor Oscar, grație rochiei sale albe cu un decolteu adânc realizată din 6.000 de perle de designerul american Calvin Klein, comentează EFE, adăugând că nici artistele Marion Cotillard și Julianne Moore, care au optat tot pentru ținute de culoare albă, nu au trecut neobservate, duminică seara, la Teatrul Dolby din Los Angeles.

Printre cele mai elegante, ca de obicei, a fost și actrița australiană Cate Blanchett. Ea a atras atenția cu o rochie neagră accesorizată doar cu un colier albastru.

Pentru o combinație de alb cu negru s-au decis Patricia Arquette, precum și Reese Whiterspoon, nominalizată la categoria "Cea mai bună actriță în rol principal".

Roșul a fost culoarea aleasă de britanica Rosamudn Pike, care candidează tot la Oscarul pentru "Cea mai bună actriță în rol principal", precum și de tânăra Dakota Johnsson, o artistă în vogă în acest moment, după lansarea filmului "Fifty shades of Grey". Ea a sosit însoțită de mama ei, actrița americană Melanie Griffith, îmbrăcată într-o rochie neagră.

 

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
04:00
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou